Sisustuskuulumisia

by Jenni

Hei, meillä sisustetaan! Kyllä vain. Syksy on selvästi täällä villasukkineen, kutomisineen ja pesän rakennuksineen..

Olohuone3

Kauan himoitsemani Hayn Tray Table kotiutui meille viikonloppun Finnish Design Shopin ystävämyynnistä. Kävin jo lauantaina kuikuilemassa paikalla, todetakseni kaiken ostamisen arvoisen huvenneen käsistä. Sunnuntaiaamuna uusi yritys ja nähtyäni ovien avaamista odottelevan 100m jonon olin jo luovuttaa toivosta. Päätettiin silti käydä sisällä ainakin kääntymässä. Kaikki Tray Table:it olivat jo hävinneet sen siliän tien, kunnes sattumalta satuin olemaan juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kun näin yhden hyljätyn pöydän keskellä hallia. Hetken silmäily, ettei pöytä todellakaan ollut kenellekään varattuna ja nappasin ihanuuden kainaloon. Voi mikä ilo ja onni! Juuri oikean kokoinen ja värinenkin vielä.

Samalla keikalla nappasin mukaani vielä unelmallisen pehmeän ja lämpöisen Design House Stockholmin vaaleanharmaan huovan.

Olohuone2

Sohvapöytä viimeistelee olohuoneen ilmeen täydellisesti. I love it!

Tarkkasilmäinen huomaa myös, että olohuoneessa on näiden uutukaisten lisäksi myös uusi matto. Ihana hanhensilmäkuvioinen villamatto löytyi Ellokselta, joskin sen päämääränä oli kellari. Matto oli kuitenkin liian tumma kellariin, joten vaihdoimme mattojen paikat päittänsä; Stockholm matto sai siirtyä alakertaan ja uusi matto pääsi keskikerrokseen.

Olohuone

Huopa

Olohuone4

Uuden sohvapöydän innostamana pistimmekin sitten kuitenkin heti näiden kuvien jälkeen tuulemaan. Vaihdoimme koko huoneen kalusteiden järjestystä, ripustimme verhot, porasimme ison läjän tauluja seinälle ja yhdet poron sarvetkin eksyi mukaan. Koko homma on kuitenkin vielä niin viimeistelemättä, ettei kuvia ole vielä saatavilla.

Nyt vain pitäisi päättää uusiin kehyksiin sisältöä, sekä varmistua omassa mielessä siitä, että uusi järjestys on tosiaan vanhaa parempi.. Tyyli ainakin muuttui todella paljon kotoisammaksi taulujen, valojen ja uuden järjestyksen myötä. Katsotaan tottuuko silmä uuteen järjestykseen, vai onko edessä olohuoneen sisustuksen palautusprojekti.