Tietoja

Hiomaton timantti oli alkujaan asumiskelvoton, vuosikymmeniä remontoimatta ja hoitamatta jätetty puutalo-osake 1924 rakennetussa puutaloyhtiössä Turun vahassa puutalokaupunginosassa. Se oli myös täydellinen aihio uuden kotimme ja pitkän remontin pohjaksi, jonka sijainti ja mahdollisuudet saivat meidät uskaltautumaan hyppäämään tähän uhkarohkeaan remonttileikkiin mukaan. Tämä vaihe projektista on tallennettu vanhaan blogiini.

Hiomaton timantti on tällä hetkellä kolmikerroksinen kotimme, josta kaksi kerrosta on pientä viimeistelyä vajaa valmiit, ja jonka kolmatta kellarikerrosta jatkamme muun elämän ohessa pikkuhiljaa. Se on myös unelmieni sisustusprojekti, jossa olen saanut suunnitella niin suuret linjat tilasuunnittelun kuin materiaalien osalta, ja jota jatkan parhaillaan pala kerrallaan sisustussuunnittelusta nautiskellen.

Hiomaton timantti tulee olemaan tästä eteenpäin kauan unelmoimamme koti, josta ei ole kiire pois, jossa lapset saa kasvaa ja koko perhe kasvattaa juurensa.

Blogin takaata löydyn minä, päälle kolmekymppinen teollinen muotoilija, sekä taustajoukkoista mies, kaksi poikasta ja sylikoira.